Zdravě jíst : veganská, bez pšenice, bez cukru, bez tropických plodin /
V této kuchařce najdete 70 receptů, které spojuje absence bílé mouky, cukru, palmového oleje a tropických plodin. Samozřejmostí je, že všechna jídla jsou 100% rostlinná a vařená s co největším důrazem na lokální produkci. 70 důkazů, že chutně vařit se dá i s důrazem na životní prostředí, ekologii a...
Main Author: | Špaček, Lenka |
---|---|
Other Authors: | Píšková, Monika |
Format: | Book |
Language: | Česky |
Edition: | 1. vydání |
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Summary: |
V této kuchařce najdete 70 receptů, které spojuje absence bílé mouky, cukru, palmového oleje a tropických plodin. Samozřejmostí je, že všechna jídla jsou 100% rostlinná a vařená s co největším důrazem na lokální produkci. 70 důkazů, že chutně vařit se dá i s důrazem na životní prostředí, ekologii a bez zbytečného utrpení. Na své si přijdou lidé s dietními omezeními, vegetariáni, vegani, reduktariáni, ale rovněž všichni ti, kteří chtějí objevovat a poznávat nové chutě. S výjimkou několika jídel, která jsou kořeněnější, jsou obsažené pokrmy svou skladbou vhodné i do dětského jídelníčku. Moje čtyřletá princezna Stellinka otestovala vše a recepty dostaly její "pečeť kvality" ("Maminko, je to mňaaam!"). |
---|---|
Physical Description: |
109 stran : barevné ilustrace |
ISBN: |
978-80-88316-27-5 |