Zdravě jíst : veganská, bez pšenice, bez cukru, bez tropických plodin /

V této kuchařce najdete 70 receptů, které spojuje absence bílé mouky, cukru, palmového oleje a tropických plodin. Samozřejmostí je, že všechna jídla jsou 100% rostlinná a vařená s co největším důrazem na lokální produkci. 70 důkazů, že chutně vařit se dá i s důrazem na životní prostředí, ekologii a...

Full description

Main Author: Špaček, Lenka
Other Authors: Píšková, Monika
Format: Book
Language: Česky
Edition: 1. vydání
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Summary: V této kuchařce najdete 70 receptů, které spojuje absence bílé mouky, cukru, palmového oleje a tropických plodin. Samozřejmostí je, že všechna jídla jsou 100% rostlinná a vařená s co největším důrazem na lokální produkci. 70 důkazů, že chutně vařit se dá i s důrazem na životní prostředí, ekologii a bez zbytečného utrpení. Na své si přijdou lidé s dietními omezeními, vegetariáni, vegani, reduktariáni, ale rovněž všichni ti, kteří chtějí objevovat a poznávat nové chutě. S výjimkou několika jídel, která jsou kořeněnější, jsou obsažené pokrmy svou skladbou vhodné i do dětského jídelníčku. Moje čtyřletá princezna Stellinka otestovala vše a recepty dostaly její "pečeť kvality" ("Maminko, je to mňaaam!").
Physical Description: 109 stran : barevné ilustrace
ISBN: 978-80-88316-27-5